Spoedopleiding

Wegens verhuizing stoppen wij helaas met de rijschool!

 

In tien dagen je rijbewijs? Rijschool Brinksma in Den Helder zorgt ervoor!

Een populaire cursus is de spoedcursus. Binnen tien dagen zorgen we ervoor dat jij jouw rijbewijs haalt. In die tien dagen krijg je ongeveer dertig rijlessen (het precieze aantal uur hangt af van de intake les) en aansluitend een CBR-praktijkexamen. 

 

Hou er rekening mee dat we pas een praktijk examen kunnen aanvragen nadat je je theorie hebt gehaald!

De tijd tussen de theorie en een praktijk examen kan oplopen tot 12 weken! Wij zijn helaas afhankelijk van het CBR, wanneer daar beschikbaarheid is!

 

Waarom?

Een spoedcursus is ideaal als je snel je rijbewijs wil halen, bijvoorbeeld wanneer je jouw rijbewijs nodig hebt voor een nieuwe baan. Anderen vinden het leuk om zo snel mogelijk na hun achttiende verjaardag te rijden. Ook dan is een spoedcursus de beste optie.

 

Wanneer?

Houd er rekening mee dat een spoedcursus een pittige cursus is. Stel, je gaat naar school, dan is het aan te raden om de spoedcursus in een vakantie of lesvrije week te doen. Hierbij kun je denken aan de kerstvakantie, de herfstvakantie, de voorjaarsvakantie of in de zomervakantie. Als je van plan bent om een spoedcursus te doen, neem dan op tijd contact op met Rijschool Brinksma. Zo kunnen wij alvast een praktijkexamen en je lesdagen plannen.

 

Hoe lang?

Een spoedcursus vindt in ongeveer 10 dagen plaats. Heb je liever dat deze periode iets langer is? Dan verdelen we de rijlessen over bijvoorbeeld twee of drie weken. Wij stellen ons flexibel op en houden rekening met jouw rooster.

 

Wat moet ik voor die tijd doen?

Voordat je aan je spoedcursus begint, moet je je theorie-examen gehaald hebben. Dat is de eerste stap. Pas hierna kunnen we de spoedcursus gaan starten.

 

Is een spoedcursus moeilijk?

Nee, maar je moet zin hebben in een intensief leertraject. Tijdens een spoedcursus zit je al snel veel uurtjes per dag achter het stuur. Als je van jezelf weet dat jij je niet goed kunt concentreren, dan is het beter om te kiezen voor een normaal lespakket.

feedback