Even voorstellen

Welkom bij rijschool Brinksma!

Wegens verhuizing gaan wij stoppen met onze rijschool!

 

 Rijschool in Den Helder

Waarom Rijschool Brinksma?

Rijbewijsapp

Sinds kort beschikt Rijschool Brinksma ook over een Rijbewijsapp!

Dit is een app speciaal ontwikkeld voor je smartphone! Hier kun je je o.a. je actuele lesplanning bekijken, je facturen inzien, bekijken hoeveel uur je hebt gereden en je krijgt een half uur voordat je les begint een melding, zodat je je rijles nooit kunt vergeten! 

Dit alles is volledig gratis voor leerlingen van Rijschool Brinksma! Kijk ook bij onze actie!

Daarom mijn slogan: Autorijles zoals het hoort, betrouwbaar én voordelig!

Ik ben zeer geduldig, wat erg prettig voor cursisten is tijdens het lessen. Mijn instelling is dan ook: Als een cursist een lesonderdeel na het uitleggen het niet begrijpt, dan gaan we op zoek naar een manier of uitleg totdat het onderdeel volledig onder de knie is. (iedere cursist heeft tenslotte een andere aanpak nodig). Daarom geef ik ook les volgens de RIS (Rijopleiding In Stappen) methode. Dit betekent dat alle lesonderdelen stap voor stap worden behandeld en hier ook een logische lesopbouw in zit. Zodat cursisten niet ‘verdwalen’ in de lesstof. Verder vind ik het ook zeer belangrijk om met humor en positiviteit les te geven, daardoor zal de cursist zich ontspannen voelen tijdens het lessen en neem je de lesstof beter in je op. Wat als resultaat zal hebben: Nooit meer lesuren dan nodig!

Rijschool Brinksma haalt je op en brengt je thuis voor je rijles op het afgesproken adres. Of dit nou thuis, school of ergens anders is, helemaal geen probleem! De examenplaats is Den Helder, maar je kan starten vanuit Schagen, Callantsoog, Anna Paulowna, Breezand, Den Oever, Hippolytushoef, etc.

 


feedback