Gastenboek

-
(23)
1 2 3 4 5
(18) Lisa
Thu, 10 July 2014 12:10:29 +0000
email

Hallo Marieke,

Ik ben afgelopen dinsdag in 1x geslaagd yeah! Dit heb ik niet alleen aan mezelf te danken maar ook aan u. Dit door de vele tips en leuke, gezellige lessen waar je veel bij kon leren. De rijlessen bij u waren altijd erg leuk en ik had er altijd veel plezier in.

Bedankt voor u leuke en leerzame lessen en de gezelligheid natuurlijk, ook leuk dat Jarco nu aan het leren is. Verder waren het voor het examen ook goede leerzame lessen vooral om een aantal dingen ook af te leren hihi

Veel succes voor de mensen die nog moeten afrijden bij Marieke

Liefs Lisa

(17) Danice
Tue, 8 July 2014 12:03:55 +0000
email

Heyy!

3 juni, dat was de datum dat ik af mocht rijden en wat was ik zenuwachtig zeg!
Tijdens het examen heb ik zo veel aan uw tips gehad, en het heeft geholpen ook want ik slaagde in 1x! Ik ben u echt heel dankbaar voor de leuke tijd die ik heb gehad! Super tips, een super auto, en om niet te vergeten een super rijinstructrice!

Heel erg bedankt voor alles, en veel succes verder! Voor iedereen die mij Rijschool Brinksma zijn/haar lessen volgt: Veel succes en geniet van de gezellige en leerzame lessen.

Liefs Danice.

(16) Joran
Thu, 3 July 2014 15:59:53 +0000
email

Hey!

Het is nu anderhalve maand geleden dat ik m'n laatste rijles heb gehad en ook dat ik ben geslaagd voor het rijexamen.
Ik wil u heel erg bedanken voor alle leuke rijlessen. Ik had altijd veel zin in elke rijles en ik ben erg blij dat ik bij u les heb gehad.
Ik denk dat geen andere rijschool mij zo snel op een goede en leuke manier mij heeft kunnen leren autorijden.
Het rijden gaat nu erg goed en ik gebruik nog steeds alle regeltjes en manieren die u mij geleerd heeft.
Nogmaals enorm bedankt en veel succes verder.

Groeten,
Joran

(15) Amine
Thu, 3 July 2014 14:49:50 +0000

Hallo Marieke,

Ik heb al ongeveer een maandje mijn rijbewijs!
Ik heb heel veel geleerd van jou tijdens de rijlessen. Dit is dan ook nooit op een saaie manier gebeurd. Wat ik echt heel belangrijk vind is dat het heel gezellig was tijdens de rijlessen.
Dit heeft er voor gezorgd dat ik altijd met plezier in jouw mooie auto stapte.
Je bent altijd duidelijk geweest en wist precies hoeveel tijd ik nog nodig had. Zo hebben we genoeg kunnen oefenen.

Heeeel erg bedankt voor alles! En ik wens je nog heel veel succes!

Kusjes, Amine

(14) Lisa
Wed, 8 January 2014 19:32:04 +0000

Hoi Marieke,

Altijd heb ik mezelf gezien als een persoon die gericht is op de theoretische kennis. Boeken vol met jaartallen, gebeurtenissen en allerlei feitjes, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Een belangrijke eigenschap van een boek is, dat een boek niet wegloopt. Uren kan ik naar dezelfde letters en woorden kijken. Heerlijk vind ik dat. Waar ik naar toe wil: het verkeer daarentegen is snel en wisselend. Ik had in de auto dan ook vaak het gevoel dat de dingen om me heen te snel gingen om ze dan ook daadwerkelijk te begrijpen. Ik vind het daarom heel fijn dat ik van u de ruimte heb gekregen om mijn gedachtes te delen. U bent een geduldig persoon en uw uitleg heb ik altijd als volledig ervaren. We hebben veel gesproken en, ook al heb ik het idee dat onze karakters nogal verschillen, heb ik me altijd begrepen gevoeld. Heel fijn! Wat ik verder nog wil aanstippen, is uw positieve instelling. Dat heeft mij zeker geholpen tijdens de lessen en ik weet zeker dat het ook anderen zal helpen!

Tot slot: "de rijlesplanner" waarmee we gewerkt hebben, vind ik ook heel fijn. Er was nooit onduidelijkheid over de lessen. Alles is prima gegaan! Dit alles klinkt wellicht té perfect, maar ik heb serieus geen enkel iets om over te klagen.

Ik wens u nog veel succes met de rijschool en de toekomstige leerlingen. Tot snel op de weg!

Groetjes van Lisa


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

feedback